Svimmat idag!

Hej! Den här dagen vaknade jag med huvudvärk. När mamma väckte mig sa hon att jag var blek, så jag stannade hemma från skolan. Lite senare bestämde jag mig för att göra ett pyssel till Halloween. Efter ett tag började jag att svettas, må illa och jag var helt snurrig i huvudet. Så jag öppnade frysen och där ställde jag mig ett tag (Haha). När jag stängde frysen blev jag snurrigare i huvudet, så jag ropade ''HJÄLP jag svimmar!'' och mamma sa att jag skulle sätta mig på en stol. Sen slocknade jag. Helt plötslig flög jag, jag såg ut som en tecknad lila gravsten (fast utan ristningar såklart) med svarta ögon, grön-gul näbb och gul-röda vingar. När jag vaknade låg jag på golvet med mamma som satt brevid, hon pratade med mig. Mamma sa att jag hade svimmat och fick kramper och var medvetslös i typ en minut. Sen gick allting så fort, mamma ringde 112 och efter ett tag kom två gubbar in och tog mig till en ambulans. När ambulansföraren startade ambulansen var det väldigt skumpigt och jag orkade knappt prata, men jag fick ur mig ''jag kräks'' och snappt fick jag en spypåse. Det var verkligen tur att jag inte åt mycket till frukost för jag kräktes tills hela magen var tom. När magen var tom ville den fortfarande kräkas, men det kom inget kräks, ush det var obehagligt. Det följde med en ambulansgubbe där bak hos mig och kollade mitt blodsocker. Sen fick jag åka på en bår till ett rum där jag fick vänta med mamma. sen kom en doktor och kollade mig. Sen fick vi vänta och jag somnade efter ett tag. Sen väckte mamma mig och där var en doktor som tog lite prover. Sen fick vi vänta mer och det kom doktorer efter doktorer, jag och mamma var på sjukhuset i typ fyra timmar. Sen gick vi till pressbyrån och köpte godis och en tidning. Självklart hände det mer är så, men jag är så trött och har så ont i huvudet så jag orkar inte skriva mer. Hoppas att jag kan gå ut på Halloween med Lisa och Maya iallafall!
diamond-heart ya!

Moshi Moshi!

Hej! I skolan idag har vi gjort någonting med vårat tema, haft gympa och nåt mer.
Imorrn ska jag gå till skolan, rida och gå på kalas i Lerum's vattenpalats.
Sen ska jag slänga mig i sängen och sova (Jag ska försöka äta lite chips okså.).
På lördag ska jag gå ut och spöka med Lisa och Maya (Maya har en blogg som heter mayablogg.blogg.se).
princess-heart ya!

...nu är jag hemma...

Nu är jag hemma och äter och kollar på Top Model.Jag är så trött så jag orkar inte skriva så himla mycket. Jajja Hej då!

Skolan.

Sitter i skolan och smygbloggar. Ska ut på rast, men orka när det är så kallt. Gå in på mayablogg.blogg.se min kompis.
ruby-heart Ya!

MacBook.

Här är några bilder på olika saker från min MacBook.strawberrygreen-applechouchin-shinku-lanterngunsen-fanchouchin-reinensai-lanternafrican-daisyorange Min MacBook är jättebra. Om ni ska köpa dator så köp en MacBook eller en MacBook Pro.



Hej då!

Hej igen!

Hej jag vill tipsa om en blogg som heter fokis.se jag gillar den bloggen jättemycket och jag läser den varje dag.

Här får ni en bild att som alltid får mig på gott humör.

 

Gott


???

Den här dagen har inte varit rolig, men såklart det är ju en måndag. Men tur att jag har så snälla vänner. Puss till Maya, Lisa, Carro, Sandra, Märta och Jenny.

Förlåt....=(

Jag glömde helt bort att jag hade en blogg... Men nu är jag tillbaka igen! Yay! =) Vi kanske ska skaffa en chihuhua.Cutie!

RSS 2.0