MAYA LÄS!

Snälla Maya skriv ditt jag har hemnr i en kommentar elr nåt, jag har tappat bort lappen!

Bloggar från TV:n!

Pappa hade köpt en rolig sak som man kopplar in till tv.n och helt plötsligt blev det en dator.   :)   

Kebab.

Idag har jag o Lisa vart på Corpus och firat påsklovet. Båda tog en kebabtallrik. Den var jättegod, och jag orkade bara halva så jag tog med resten hem. Vi skullede egentligen åka till Stensjön och äta där men det blev inte så.
Imorn ska Kristina, pappa o jag åka och bada i Åby  (YAY!) , jag ska bli livräddad av Kristina. Det är för att hon ska ha gips när det är simprov i hennes skola så hon för göra provet nu ist.
Ellinor har klagat på att bilderna jag lägger in är för stora, så här är en liten bild på kebaben jag åt. Yum yum.
P.s Nu har jag inte sömnproblem längre. Yay!

Blogg = DAMP!

Min blogg har en konstig ful design och det går inte att ändra! =(

Blogg = DAMP!

Min blogg har en konstig ful design och det går inte att ändra! =(

Oj!

Jag hade visst 16 besökare den 6/4. =)
Tack alla läsare.

Blä.

Hej, jag ligger i sängen och är sjuk. Det började när jag var i skolan. Här är den  *host* "dramatiska" *host* berättelsen. Det var på första lektionen då vi hade slöjd, det var trekvart kvar på lektionen.  Jag trodde att jag hade fått ett slag i magen, plötsligt hade jag jättesvåra kramper i magen. Jag la huvudet på bordet och kämpade för att hålla kontroll på mig, så att jag inte skulle svimma. Och när jag gjorde det så blev det lite bättre, så jag satte mig upp. Och då blev allt som innan och jag började svettas och må illa.  Så jag la huvudet på bordet igen. Och så höll det på ända tills Maya kom och undrade om hon skulle följa med till skolsystern. Och så fick jag ligga hos skolsystern i typ 2 tim. Efter det så mådde jag lite bättre.  Det hände mer men jag orkar inte detaljera.  Det var min dag.
Här är Kristinas present. Hon ska få den när hon har opererat sig. Hon ska operera sig för att hon har en knöl i foten som heter Hallux vallgus.      Ni får inte se den än, det ska bli en överraskning för Kristina och hon läser min blogg.
God kväll.

FAIL!!!

Hehe! Jag har inte precis världens minsta otur. Jag skadar mig hela tiden. Som idag när jag spelade basket på rasten, tjoff! där kom en stenhård fotboll rakt på mitt ben. Och på eftermiddagen så hade jag tråkigt så jag gick ut och åkte skateboard.  Jag åkte ner för flera backar utan problem men sen när jag skulle hoppa lite, för att det var en brunn i vägen, så fastnade foten under brädan och jag vrickade foten och landade på bröstet så jag kunde knappt andas. Det var min dag det!

Juste, har jag berättat att jag verkligen SUGER på matte?



Peace     and Love, Viktoria.






Ont!

Nu har jag varit öm i huvudet, benet, låret, armbågarna och knäna sen när jag ramlade från cykeln.  Det gick till så här: Jag cyklade ner för en backe och då kom det nåt i hjulet så jag ramlade. Jag slog i huvudet, skrapade knäna, armbågen och benet. och jag fick en rejäl smäll på benet.
God natt. Jag i ett godisland.

Vart på BIO!!

Vart var jag igår då? Det du, det får du inte veta...
Haha! Jag har varit på en mysko, lite barnslig och rolig film.
Det var Gnomeo och Juliet i 3D, och den var bra. Men i början när jag och Lisa skulle välja film så blev vi lite tveksamma, men vi valde den ändå. Bion började 12.50 och vi var där vid typ 12.20, så vi hade tid på oss för att köpa snacks. Men jag ville inte köpa på bion för det är SKITDYRT, så vi gick till willys ist. Där hade jag svårt att bestämma mig för godis eller chips, när det var 4 min innan bion började skulle jag betala. Och när det var 2 min innan den började så hade jag betalat och vi sprang till bion. Efter bion så åt vi på McDonalds.    gnomeoandjuliet.com

Mysko kaka!

Hej hej!Idag skulle pappa hämta sin ena mobil i Nordstan, så jag och pappa åkte dit. Jag gick in på bla  <3Lagerhaus <3 (lagerhaus.se), Buttericks, nån kinesisk affär osv. På den kinesiska affären köpte jag några jättegoda mysko kakor och några äckliga godisar som jag gav till Kristina. Men iaf  så ska jag och Lisa kanske ut och kolla på bio imorn.

Juste jag hittade en trisslott på stan idag, jag var nära på att vinna.

Hej då!

Viktoria loves Lagerhaus & mysko kaka.


RSS 2.0