Bild på min hoodie!

Hej! Jag glömde att ta med en bild på min hoodie så nu kommer iaf en bild på den!

 

1266272865-68852700 Den har inget tryck på men den har den vanliga jättesnygga dragkedjegrejen på.

God natt!

 

 

: *


Glad!

Jag är såå himla glad idag! Jag skrev i ett inlägg om ett klädmärke som heter Juicy Couture. Och nu skulle Kristina få Juicy Couture byxor och en hoddie. Hon fick dem idag och när hons skulle ta på sig hoodien så var den för liten för henne, så jag fick den!  Juste! Jag var ju på bio i lördags. Den var jättebra. Och i söndags var jag och Lisa på Frölunda torg. Jag ''slösade'' bort 276 kr på b.l.a en väska, pysselsaker en sommarhandduk, hudkräm.
Nu ska mamma ha min dator så jag måste avsluta nu!  =)
http://www.juicycouture.com/

Bilder.

Hej! Har nyss vaknat och har inget att göra. Fast i efter middag ska vi kolla på... Hur många lingon finns det i världen! Yay! Den verkar jättebra. Här kommer lite bilder som jag retusherat/ fixat.   Min fina  syster  kristina  (http://kriistiinagustafsson.bloggplatsen.se/   )    Fina kristina igen.              Ett hjärta där det står: Half of me is good, but the the good side are going to crack.
Rosor där det står: You are different. But i like it.

Trött igen.

Haha fick en komentar där det stog:

Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg. Och på en bild så såg jag att du hade påsar och mörka ringar under ögonen. Undrar bara om du sover för lite? Gillar din blogg! =)

 

Haha! Ganska roligt att du la märke till det för ja, jag har somnbroblem. Jag är 10 år och sover ca 6 - 7 timmar på en vardag. Om jag har tur sover jag 7 och en halv timma. Och på helgerna sover jag lite mer, då sover jag ungefär 8 timmar. Jag har haft sömnproblem i typ ett halvår.  Ett tips för dom som har sömnproblem är att gå lägg dig typ en halvtimma/ timma senare än vad du brukar gå och lägga dig. Det funkar ibland för mig.

Det blir en låg uppdatering imorgon och på söndag för jag ska till mormor.  + att vi ska till SWEETS!!! Yay! Det är en jätte bra och jättebillig godis affär. Hon bor i Mariestad typ två timmar från lilla Mölndal. En sak som är konstigt är att Mariestad är MINDRE än Mölndal! Har alltid trott att Mölndal var den minsta staden i vårat långa filurland.

Men jajja här kommer en bild på mina trötta ögon.

 

Haha, den bilden kommer typ från förra året.   Men nu har jag mörkare ringar och större påsar under ögonen.

sweets.se

Hej då! =* =)


Taskigt mot Japan!

Haha! Det var så kul i morse, min kompis Carro berättade för mig om en sak som hände när hon var i lysekil i helgen. Hennes morfar, eller vem det nu var, surfade på sin IPad på Aftonbladet och vad stog det då på förstasidan...Förstanyhet: Eric Saade vann Melodifestivalen. Andranyhet: stor tsunami i Japan! ;)  Så taskigt. Men tänk vad hemsk det skulle vara om det var i Sverige!  Ush kolla här -------->  
Iaf ゆっくりとお休みください。
Översättning från Japanska: Sov gott.

Frölunda torg.

Idag har jag vart på Frölunda torg. Det var jag igår också, men det var bara för att mamma och pappa skulle få nya mobiler. Mamma köpte en Sony Eriksson x10 mini pro och pappa köpte en Samsung galaxy S. Menmen iaf så köpte jag jeans, en plånbok,en pepsi o.s.v. Igår köpte jag också en jacka och idag köpte Kristina en likadan, för hon tyckte att den var så snygg xP.
Jeans H&M  200 kr.  Jacka  Team sportia REA 240 kr, Innan 800kr.
Strumpor Lindex 3 För 99,  50 kr st.

Ziperall.

I ett inlägg så skrev jag ju om en OnePiece som jag vill ha. Nu har jag hittat ett märke som ser ut som OnePiece's overaller. Det heter Ziperall. En Ziperall kostar 600 spänn (!!) det är ju jättebilligt!
O.B.S! Det superbilliga plagget är inte superbilligt så länge till, det gäller bara till 18 mars. Sen kostar det lika mycket som en OnePiece: 1200.

Ziperall_svart1.jpg

 

 

Ziperall_rosa.jpg

 

Zipperall har inte lika mycket att välja på som OnePiece.

 

Hemsidan kommer här:  http://ziperallshop.abcgruppen.se/

God natt! ;)

 

 


Juicy couture.

Jag vill ha en sån här hoddie! Dom är såå himla snygga, det finns i olika färger och modeller. Problemet är att dom är ganska dyra, dom kostar 1500 spänn! Dom går att köpa på olika affärer tex Raglady och deras hemsida: http://www.juicycouture.com/

1561_P_1277396987291.jpg


Mysigt!

jag är sååå avundsjuk på Maya för hon har fått en Onepiece! Jag vill ha en sån här!

Jag tänker på sommar när jag ser såna bilder!


RSS 2.0