Ush!

Varning kolla inte på det här klippet om du äter eller har känslig mage!    Sök på nobodys perfect på youtube! eller gå in på det här  http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related

Hej hopp!

Förlåt, förlåt, förlåååt att jag inte har skrivit på en vecka!!! Jag är så korkad att jag inte har skrivit på en vecka!! Men jag har lekt, gosat, och hållit på med Tottis, så jag hann inte ens öva på Engelskan ( som jag ÄLSKAR!!!!) :"( !!!
Förlåååt att det blir ett jättekort inlägg men jag ska spela gitarr.
diamond-heart Ya!

Vi ska skaffa en liten Totte!

Hej, nu är jag SUUUPERGLAD för att vi ska.......  skaffa hund!!! Hunden är jättegullig och heter Totte!!!
Skriver inte mer nu men jajja det blir säkert ett inlägg till!! Vi ska hämta honom på torsdag!!!!
Hej då!!!   =D
diamond-heartruby-heartprincess-heart Ya!

Hund!

Hej, förlåt att jag inte har skrivit sen nyår men jag har varit upptagen med lite vart och varannat ;)  Men jag vill tipsa om några bloggar som bla mina kompisar har gjort, Fruttitops.blogg.se , singoallacitron.blogg.se , fokis.se. Det är så att min familj har pratat om att vi kanske ska skaffa hund!!! Det vi funderar på att skaffa är en blandras mellan lagotto och pudel, men tyvärr får jag inte visa några bilder... Det är för att han har haft en dålig uppväxt och b.l.a då blev han har blivit kidnappad 2 ggr. Men iaf så vill jag tipsa om en jättebra artist som heter Bruno. Mars, Bruno. Mars In My Heart! Men jajja hej då, ska göra läxan nu..
bye bye! =)
princess-heart Ya!

Gott nytt år!

Hej! Här kommer lite nyårsbilder från google, jag vet inte hur man laddar upp från mobilen men iaf...   GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0