Snyyyyft!!


Sorry alla som läser min lilla fjuttiga blogg att jag inte har skrivit på typ en vecka, men jag har varit upptagen med det som nästan alla julgalningar håller på med..... Julstök såklart, jag vill alltid vara i god tid för att köpa julsaker som julklappar, kläder, tomteluvor :P, thé och massa saker som är viktiga saker för mig. Men jag har varit sjuk idag ,snyyyft! Men mamma och jag gick ner till centrum och köpte lite saker där hoppas att du mår bra!=) xDruby-heartYa

trött...

Hej, jag ligger i min säng och bloggar, jag är väääldigt trött och jag har inte mått bra på länge. Jag vill tipsa om en jättebra blogg som heter micahs.se, det är en blogg som handlar om en tjej som blev gravid när hon var 14 år och hon födde sitt barn när hon var 15, hon födde sitt barn Kelly den 22/11-10 alltså igår och så vill jag tipsa om Fokis.se om en JÄTTEsöt tjej som reser mycket och hon har alltid intressanta saker att skriva.  Idag har vi haft Slöjd,Matte, En skrivsak på datorn, m.m.

Lovet!

Hej, förlåt att jag inte har skrivit förra veckan men jag har haft lov.

Jajja, i måndags sov jag och Lisa över hos Maya - hos hennes pappa-, jag hade med chips och dricka så vi delade på det och Maya och Lisa gav mig massa godis. Efter att vi hade vart där typ i 2-3 timmar så skulle Maya's pappa, han's tjej och Maya's storasyster ut nånstans, så vi var ensamma hemma. Hemma hos Maya's pappa har  dom en megafon, så vi satte på högsta volym och så gick jag ut på balkongen och skrek hallå Göteborg mår ni bra?!!  Sen så efter några timmar så sov vi!



Jag orkar inte skriva mer men det hände MYCKET mer än det jag skrev. Hoppas att du har havt ett bra lov!


ruby-heart Ya!

ähh....

Nu har jag haft huvudvärk sen jag svimmade i fredags! Fast nu har jag inte lika ont längre. Förlåt att jag inte skrev på bloggen igår. Men jag kan berätta lite om igår. Jag vaknade typ 6, sen satte jag på en film min syrra ville se på Saw, men när mamma gick förbi stängde hon av filmen (Det var tur!). Sen satte vi på en annan film. Efter d
et satte vi på en film som hette Jackass 2.5. Sen åkte jag till Lisa. Efter typ 2 timmar åkte vi hem till mig, sen skulle vi åka till Maya och hennes pappa i Göteborg där vi skulle sova över. Men innan skulle Maya åka till Härryda och grilla lamm, så jag ringde Maya och så sa hon att det skulle bli försent. Men hon att det säkert går idag.
P.S testa en sak stek ägg med godiskross på. Smula ner godis (O.B.S ej lakrits, det blir för starkt) och stek ett ägg häll sedan på godissmulet, ät.
D.S Gå in på mayablogg.blogg.se.

RSS 2.0